Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kısa saç görmek

Rüyada beyaz kısa saç görmek

Rüyada beyaz kısa saç görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kötü günlerin biteceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kısa saç gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kısa beyaz saç görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kısa saç görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına işaret eder.

Rüyada saçını kısacık kestirmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulur.

Rüyada saçı olduğundan kısa görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada annenin saçını kısa görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments