Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça çamur sürmek

Rüyada saça çamur sürmek

Rüyada saça çamur sürmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, elindeki malların gideceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rızkında ve malından olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça çamur sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada saça çamur sürmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çamur sürmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzına çamur sürmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurda bisiklet sürmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu yolda bisiklet sürmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada eline çamur sürmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada yüze çamur sürmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada üzerine çamur sürmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments