Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze çamur sürmek

Rüyada yüze çamur sürmek

Rüyada yüze çamur sürmek mutlu bir evliliğe, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada yüze çamur sürmek gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Rüyada yüze çamur sürmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yüzüne çamur sürmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada çamuru yüzüne sürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada saça çamur sürmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Rüyada ağzına çamur sürmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu yolda bisiklet sürmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurda bisiklet sürmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline çamur sürmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük başarılara imza atacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments