Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç süpürmek

Rüyada saç süpürmek

Rüyada saç süpürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada saç süpürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi geliştirmenize yardımı dokunabilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada saç teli süpürmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada saç süpürmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülen saçları süpürmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kılı süpürmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, erken evlilik yapacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin avlusunu süpürmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaprak süpürmek işinin yoluna gireceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments