Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip vazgeçmek

Rüyada evlenip vazgeçmek

Rüyada evlenip vazgeçmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, dış ticarete atılacağına delalet eder.

Rüyada evlenip vazgeçmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Rüyada evlenip vazgeçmek karısının çok mutlu olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada evlenecekken vazgeçmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenirken vazgeçmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev almaktan vazgeçmek planlarının bozulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle evlenmekten vazgeçmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle evlenmekten vazgeçmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada birini öldürmekten vazgeçmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments