Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmanlık görmek

Rüyada pişmanlık görmek

Rüyada pişmanlık görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çok yükseleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada pişmanlık gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Rüyada eski sevgilinin pişmanlığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin pişman olduğunu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının pişman olduğunu görmek duraklama yaşanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada pişman birini görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada saç kestirip pişman olmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın pişman olduğunu görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yakın akrabadan gelecek habere işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments