Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişman olduğunu görmek

Rüyada pişman olduğunu görmek

Rüyada pişman olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, işinde terfi edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini pişman görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada pişman birini görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet eder.

Rüyada eşinin pişman olduğunu görmek kötü yola sapmayacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın pişman olduğunu görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada evlenmek pişman olmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi pişman görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içip pişman olmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaptığından pişman olmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments