Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kestirmiş görmek

Rüyada saçı kestirmiş görmek

Rüyada saçı kestirmiş görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha güçlü hale geleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçı kestirmiş gördüyseniz:

  • Yararlı bağlantılar yapabilir, neler sunabileceğinizi göstererek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada saçı kısacık kestirmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçını kestiğini görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine delalettir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak insanları kandıracağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.

Rüyada saçını küt kestirmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada saçını zorla kestirmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada saçını kestirmiş olmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına delalettir.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bicimsiz saç kestirmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments