Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç dökülüp kel kalmak

Rüyada saç dökülüp kel kalmak

Rüyada saç dökülüp kel kalmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, isabetli adımlar atılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada saç dökülüp kel kalmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yarı kel kalmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kel kalmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada saçının kel görmek verilen emeğin boşa gideceğine, istediklerini elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek stresli bir ortama gireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerinden feragat edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kel yapmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments