Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kel yapmak

Rüyada saçını kel yapmak

Rüyada saçını kel yapmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hataların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada saçını kel yapmak gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada saçını kel yapmak yorucu geçen bir döneme girileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına inanılır.

Rüyada saçının tepesini kel görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına inanılır.

Rüyada saçlı birini kel görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının kel olduğunu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada kel birini saçlı görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada saçları kel görmek kendisini mutsuz edeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada saçının kel görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerinin tutacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments