Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, fakirlik yaşayacağına, başarıyla geleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet eder.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada saç kestirip ağlamak hayırlı işlere imza atacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulur.

Rüyada saç kesildiği için ağlamak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirirken ağlamak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, para sahibi olacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments