Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu kalmak

Rüyada sabunlu kalmak

Rüyada sabunlu kalmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yeni bir ortama gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sabunlu kalmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada sabunlu kalmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada banyoda sabunlu kalmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Rüyada el sabun görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada sabun aramak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sabun tozu görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Rüyada paket sabun görmek üzücü haberler alacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabunlu bez görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpüklü sabun görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments