Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun aramak

Rüyada sabun aramak

Rüyada sabun aramak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hem ün sahibi olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada sabun aramak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Rüyada sabun aramak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak söz sahibi olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada elleri sabunla yıkamak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ufkunun açılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sabun satmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, bolluğun sürekli olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sabun kusmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sabun vermek gözyaşına boğulacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada sabun bezi görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments