Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yıkanmak

Rüyada sabunla yıkanmak

Rüyada sabunla yıkanmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sabunla yıkanmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada renkli sabunlar görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sabun yaptığını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde sabun görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sabun vermek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada sabun bezi görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden sabun almak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kendi işinin sahibi olacağına, günbegün kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada birine sabun almak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada mor sabun görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments