Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor sabun görmek

Rüyada mor sabun görmek

Rüyada mor sabun görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, toplumda yükseleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunlarının azalacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor sabun gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Rüyada mor sabun görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada birinden sabun aldığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyo sabunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çıkmaza düşeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin sabunu görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabun yemek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el sabun görmek yeni işlerin geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabun çiğnemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments