Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sabun almak

Rüyada birine sabun almak

Rüyada birine sabun almak takdir görecek pek çok iş yapacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada birine sabun almak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Rüyada beyaz kalıp sabun görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kafasının rahat edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada eriyen sabun görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, keyfin bozulacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sabun içmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sabun vermek temize çıkacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, insanların hayranlığını kazanacağına işaret eder.

Rüyada ballı sabun görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sabun görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köy sabunu görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Rüyada saçını sabunla yıkamak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments