Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabun görmek

Rüyada sabun görmek

Rüyada sabun görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, namının yürüyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sabun gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Rüyada toz sabun görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el sabunu görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada sabun kusmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Rüyada sabun köpüğü görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Rüyada yüze sabun görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Rüyada sabunlu su görmek dertleşerek moral bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Rüyada hamamda sabun görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada saçı sabunla yıkamak kararlarına saygı duyulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments