Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sabun vermek

Rüyada birine sabun vermek

Rüyada birine sabun vermek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, galibiyet kazanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına delalettir.

Rüyada birine sabun vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Rüyada ellerini sabunla yıkamak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada sabunla yıkanmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, işlere nazar değeceğine inanılır.

Rüyada defne sabunu görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada komşuya sabun vermek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kalıp sabun görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments