Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazına kaldırılmak

Rüyada sabah namazına kaldırılmak

Rüyada sabah namazına kaldırılmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Rüyada sabah namazına uyanmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah namazı abdesti almak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabah namazına gitmek gayrimenkul sahibi olunacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, işlerinin karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah namazını kaçırmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazına yetişememek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada camiye sabah namazına gitmek kolaylık elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yeliz

Rüyamda beni arkadaşım sabah namazıni kilmam icin beni çok güzel birsekilde adımı soyliyerek namaza kalkmami istedi ve kaldırırken de saat 08.00 kadar kilabilirsin farzdır dedi ayrıca bisey ler daha söyledi ama hatırlamıyorum ama beni tatlı bir dille kaldırıyor