Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazı abdesti almak

Rüyada sabah namazı abdesti almak

Rüyada sabah namazı abdesti almak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, takdir edilen kişi olacağına, haneye nifak gireceğine işarettir.

Rüyada sabah namazı abdesti almak gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sabah namazı için abdest almak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazı abdesti almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sabah abdest almak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabah namazını kaçırdığını görmek üzerinde kafa yoracağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada sabah namazını görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments