Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah namazını görmek

Rüyada sabah namazını görmek

Rüyada sabah namazını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, dolayısıyla geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada sabah namazını gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada sabah namazı kıldırmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Rüyada sabah namazına kalkmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, her açıdan farklılıklar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiye sabah namazına gitmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet eder.

Rüyada sabah namazı abdesti almak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek borçlarının kapacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, riske atılacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazına gitmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada sabah namazını camide kılmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments