Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saate pil takmak

Rüyada saate pil takmak

Rüyada saate pil takmak anlaşmazlıklara düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, haram mal yiyip içeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına tabir olunur.

Rüyada saate pil takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada saate pil takmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat pili görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pil takmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok rahat edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına delalettir.

Rüyada akmış pil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada kalem pil görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada pileli etek görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada pil yutmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada pil yemek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments