Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pil takmak

Rüyada pil takmak

Rüyada pil takmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pil takmak gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Rüyada pil takmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada saate pil takmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada pil yemek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pil yutmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kalem pil görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat pili görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Rüyada kalp pili görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Rüyada pilates topu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, kazancın günden güne daha da artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments