Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat ve para görmek

Rüyada saat ve para görmek

Rüyada saat ve para görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat ve para gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada saat ve para görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada saatin beş olduğunu görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada saati kırık görmek aile saadetinin artacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın saat hediye almak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada erkek saati görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, aksiliklerin son bulacağına delalettir.

Rüyada durmuş kol saati görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada saat yutmak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulur.

Rüyada parlak kol saati takmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments