Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat bulduğunu görmek

Rüyada saat bulduğunu görmek

Rüyada saat bulduğunu görmek maddi imkânlarının artacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerinden arınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada saat bulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada köstekli saat bulmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kayıp saati bulmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kol saat bulmak duaların boşa gideceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bozuk saat bulmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çok zengin olacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kol saat leri bulmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan saati bulmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bayan kol saati bulmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments