Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı unutmak

Rüyada rüyayı unutmak

Rüyada rüyayı unutmak her zaman çok başarılı olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sorunlarının artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet eder.

Rüyada rüyayı unutmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri çok fazla büyütmeniz gerekmiyor.

Rüyada borcunu unutmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ne gördüğünü unutmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıları unutmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada evinin yolunu unutmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine alamet eder.

Rüyada pasaport unutmak çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada oruç unutmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimliğini unutmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments