Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borcunu unutmak

Rüyada borcunu unutmak

Rüyada borcunu unutmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, malından ve parasından olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına delalettir.

Rüyada borcunu unutmak gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada borcunu unutmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden borç para almak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük problemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşından borç para almak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada borca girmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, huzurlu bir insan olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada verdiği borcu geri almak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bakkala borç yapmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada çok borçlanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada borcunun ödendiğini görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments