Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı tabir etmek

Rüyada rüyayı tabir etmek

Rüyada rüyayı tabir etmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüyayı tabir etmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada rüya tabiri yapmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Rüyada rüya tabirleri gelinlik giymek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada rüya tabirleri görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalettir.

Rüyada rüya tabirine bakmak kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada rüyayı tabir etmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüya tabircisi görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüya tabirleri kitabı görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine delalet eder.

Rüyada rüya tabir etmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahat edeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments