Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı başkasına anlatmak

Rüyada rüyayı başkasına anlatmak

Rüyada rüyayı başkasına anlatmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, stresten uzaklaşılacağına, her geçen gün sorunların artacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada rüyayı başkasına anlatmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada dert anlatmak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta ders anlatmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada fıkra anlatmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüyayı birine anlatmak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada islamiyeti anlatmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini anlatmak yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada ölümü anlatmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya görüp anlatmak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments