Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya görüp anlatmak

Rüyada rüya görüp anlatmak

Rüyada rüya görüp anlatmak haybeye para ve zaman harcayacağına, dolayısıyla geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Rüyada rüya görüp anlatmak gördüyseniz:

  • Fırsat olarak nitelenebilecek şeylerin hemen üstüne atılmamalısınız.

Rüyada rüya görüp anlatmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada görülen rüyayı anlatmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Rüyada din anlatmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada gördüğünü anlatmak hedeflerini tutturamayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dert anlatmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dini sohbet anlatmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada rüyayı birine anlatmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölümü anlatmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments