Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı birine anlatmak

Rüyada rüyayı birine anlatmak

Rüyada rüyayı birine anlatmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüyayı birine anlatmak gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada hadis anlatmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi anlatmak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada üniversitede ders anlatmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada başbakana derdini anlatmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada derdini anlatmak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini anlatmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda ders anlatmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada öğrencilere ders anlatmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments