Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dert anlatmak

Rüyada dert anlatmak

Rüyada dert anlatmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine yorulur.

Rüyada dert anlatmak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Rüyada derdini anlatmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada birine derdini anlatmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Rüyada dert anlatmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dertlerini anlatmak işinde başarılı olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakana derdini anlatmak kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşına derdini anlatmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine dert anlatmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dert dinlemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments