Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini anlatmak

Rüyada kendini anlatmak

Rüyada kendini anlatmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, bereket ve huzur geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini anlatmak gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada rüyanı başkasına anlatmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işarettir.

Rüyada sohbet anlatmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gördüğü rüyayı anlatmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rüya görüp anlatmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı anlatmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada konu anlatmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini anlatmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dini anlatmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments