Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rutubet görmek

Rüyada rutubet görmek

Rüyada rutubet görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada rutubet gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada evin rutubetli olduğunu görmek kafasının rahat edeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada rutubetli duvar görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Rüyada duvarda rutubet görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin duvarını rutubetli görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin rutubet olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada rutubetli tavan görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evi rutubetli görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, dinini yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada rutubet görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kötü noktalara geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments