Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhunu gezdirmek

Rüyada ruhunu gezdirmek

Rüyada ruhunu gezdirmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ruhunu gezdirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Rüyada ruhunu gezdirmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Rüyada ruh olarak gezmek geçim derdi çekeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ruh görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada evliya ruhu görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işinde başarılı olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada ruhun bedenden çıktığını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmemiş birinin ruhunu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah ruh görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhu çıkmak kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments