Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmemiş birinin ruhunu görmek

Rüyada ölmemiş birinin ruhunu görmek

Rüyada ölmemiş birinin ruhunu görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmemiş birinin ruhunu gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada siyah ruh görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ruh olup uçmak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhunun çıktığını görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Rüyada bir ölünün ruhunu görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada ölen insanın ruhunu görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Rüyada iyi ruh görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret eder.

Rüyada ruh doktoru görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments