Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh olmak

Rüyada ruh olmak

Rüyada ruh olmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ruh olmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada ruhu hissetmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza rivayet eder.

Rüyada ruh çağırmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin ruhlarını görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz ruhu içmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuz ruhu dökmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ruh olup uçmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezar ve ruh görmek kendisine olan güveninin azalacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kazancının da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments