Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve ruh görmek

Rüyada mezar ve ruh görmek

Rüyada mezar ve ruh görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, isteklerinin yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mezar ve ruh gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta ruh görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ve ruh görmek bazı girişimlerde bulunacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işarettir.

Rüyada mezar ve ruh görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan ruh çıktığını görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işaret eder.

Rüyada mezarda ruh görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ruhun çıkması görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Rüyada ruh olarak gezmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhunun bedenden çıktığını görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments