Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada robadan elbise görmek

Rüyada robadan elbise görmek

Rüyada robadan elbise görmek hayırlı adımlar atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, geçmişini arkada bırakacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada robadan elbise gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Rüyada robadan elbise görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada robadan elbise giymek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, eskisinden de iyi olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı hamile elbisesi görmek gelirinin düşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise kurutmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli elbise görmek ortaya bazı projeler koyacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz takım elbise giymek nimetin çoğalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada saten kırmızı elbise görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Rüyada mağazada elbise beğenmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments