Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli elbise görmek

Rüyada yeşil renkli elbise görmek

Rüyada yeşil renkli elbise görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli elbise gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli elbise görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kafasının boşalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte elbise giymek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yesil renk elbise giymek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert renk elbise giymek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, şifa edineceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada siyah renkli elbise görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lila renk elbise giymek içinin ferahlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın renkli elbise giymek onu kendisinden daha çok seveceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı renk elbise giymek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments