Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak ucu görmek

Rüyada ayak ucu görmek

Rüyada ayak ucu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak ucu gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada ayak ucunda yatmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayak ucuna yatmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakirliğinin biteceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayak ucu görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan gelin görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan taş görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uçan böcek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birşey uçurmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments