Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tülden elbise görmek

Rüyada tülden elbise görmek

Rüyada tülden elbise görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada tülden elbise gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Rüyada siyah tül elbise giymek bilge ve alim kimse haline geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek borç batağına düşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada mavi tül elbise görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Rüyada tülden elbise görmek ayrılık yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet eder.

Rüyada tül elbise giymek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül elbise görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tül elbise görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada tüllü elbise görmek çok mutlu günler geçireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments