Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şeker yediğini görmek

Rüyada renkli şeker yediğini görmek

Rüyada renkli şeker yediğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada renkli şeker yediğini gördüyseniz:

  • Oldukça romantik veya dokunaklı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada renkli şeker yediğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada pamuk şeker yediğini görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada naneli şeker yediğini görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada pamuk şekeri yediğini görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayırlı haberler alınacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker yediğini görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments