Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli pul görmek

Rüyada renkli pul görmek

Rüyada renkli pul görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, işlerinin tutacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli pul gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Rüyada renkli pul görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah pullu elbise giymek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet eder.

Rüyada elbise pulu görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına delalet eder.

Rüyada parlak pul görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık pulu görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pullu elbise giymek yapılan işte ustalaşılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kazancında artış olacağına delalettir.

Rüyada büyük pullu balık görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments