Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı pullu elbise giymek

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinden de geri kalacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilir planlarınızı özel kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek o işten ekmek yiyeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu elbise görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada siyah pullu elbise giymek hayırlı kapıların açılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada sarı pullu elbise giymek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz pullu elbise giymek ne yapacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine inanılır.

Rüyada elbise pulu görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalettir.

Rüyada siyah pullu elbise görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pullu elbise görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments