Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pullu elbise giymek

Rüyada siyah pullu elbise giymek

Rüyada siyah pullu elbise giymek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kıdem atlayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah pullu elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada siyah pullu elbise giymek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah pullu elbise görmek kazancının hiç azalmayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, insanlarla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz pullu elbise giymek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sarı pullu elbise giymek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada allı pullu elbise görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada pullu elbise görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir evlat olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada elbise pulu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, onu dinleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments