Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli pijama görmek

Rüyada renkli pijama görmek

Rüyada renkli pijama görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, küslerin barışacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, üçüncü gözünün açılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli pijama gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada sarı renk pijama görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada mavi renk pijama görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli pijama görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada pijama görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işarettir.

Rüyada pazen pijama görmek umutlarının kırılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hasret ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pijama giydirmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, destek göreceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık pijama görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, malında azalmaya, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments