Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama görmek

Rüyada pijama görmek

Rüyada pijama görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendine çeki düzen vereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pijama gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada pijama altı görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak pijaması görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pijama katlamak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli pijama görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk pijama görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yatak pijaması almak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada pazardan pijama almak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada pazen pijama görmek iftiraya uğrayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments