Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık pijama görmek

Rüyada yırtık pijama görmek

Rüyada yırtık pijama görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yeni bir yola gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık pijama gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada yırtık pijama görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek pijama giymek saygınlık göreceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece pijaması görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek pijaması görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor pijama görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada pijama aramak bolluğa ve berekete kavuşacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini pijamalı görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek neşe içinde olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments