Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli eşarp görmek

Rüyada renkli eşarp görmek

Rüyada renkli eşarp görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet etmektedir.

Rüyada renkli eşarp gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada sarı renk eşarp görmek bol muhabbette kalacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk eşarp takmak kişinin esenlik bulacağına, yaşamının uzun olacağına, insanlara yol göstereceğine delalettir.

Rüyada renkli eşarp takmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet eder.

Rüyada mor renk eşarp görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk eşarp görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada renkli eşarp görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments